appnet@appnet.fo

Fjarsupport

Við fjarsupport kunna vit hjalpa tær við tinum teldutrupulleikum umvegis telefon og samband við tína teldu.

Stig 1. Byrja fjarsupport til Windows við at klikka á Windows merkið

Stig 2. Vel Kør og bíða til sjálvirkandi innleggingin er liðug.

Stig 3. Upplýs Appnet supportaranum ID og Password.

Stig 1. Byrja fjarsupport til Mac við at klikka á mac merkið.

Stig 2. Bíða ímeðan Fjarsupport forritið verður tikið niður.

Stig 3. Tá ið forritið er tikið niður og er pakka út, trýstur tú tá tvær ferðir á fíluna.

Stig 4. Trýst síðani á "Open".

Stig 5. Upplýs Appnet supportaranum ID og Password.