Fjarsupport

Við fjarsupport kunna vit hjalpa tær við tinum teldutrupulleikum umvegis telefon og samband við tína teldu.

• Stig 1. Byrja fjarsupport til Windows við at klikka á Windows merkið
  • Stig 2. Vel Kør og bíða til sjálvirkandi innleggingin er liðug.
  • Stig 3. Upplýs Appnet supportaranum ID og Password

• Stig 1. Byrja fjarsupport til Mac við at klikka á mac merkið.
  • Stig 2. Bíða ímeðan Fjarsupport forritið verður tikið niður.
  • Stig 3. Tá ið forritið er tikið niður og er pakka út, trýstur tú tá tvær ferðir á fíluna.
  • Stig 4. Trýst síðani á "Open".
  • Stig 5. Upplýs Appnet supportaranum ID og Password.